marți, 2 iulie 2013

YRD – şedinţa foto a „ultimului mohican”

Epoca Isuzu va apune la sfârşitul acestei veri, odată cu expirarea I.T.P.-ului ultimului membru: YRD. Deşi midibuzul se menţine în condiţii tehnice bune, m-am grăbit să-l surprind în clasica prezentare foto, menită să ne amintească de el (şi) după momentul pensionării.
În prezent, „ultimul mohican” continuă să servească majoritatea traseelor deţinute de regia noastră de transport local, căutând parcă să ne amintească pentru ultima oară de rolul important pe care l-au jucat midibuzele Isuzu în deceniul trecut Cei doi titulari ai lui YRD promit să-l conducă şi-n ultima sa zi de activitate. Prin buna relaţie pe care o promovează cu călătorii precum şi prin interesul manifestat faţă de mijlocul de transport pe care-şi desfăşoară activitatea, ei vor marca cu siguranţă un epilog pozitiv.

Şedinţa foto s-a desfăşurat în două episoade; asta fiindcă YRD continuă să fie un membru de bază în peisajul de transport local şi, prin urmare, are prea puţin timp liber la dispoziţie.
-exteriorul: continuă să-şi păstreze aspectul îngrijit:-salonul: se păstrează în condiţii bune pentru transportul călătorilor:

-cabina: mereu simplă, discretă şi curată:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu