vineri, 6 decembrie 2013

LTB – eroul dispărut

Din cele 38 de autobuze Den Oudsten pe care le deține regia noastră de transport urban, unul absentează de mai bine de un an din motive de natură tehnică: este vorba despre fostul den Haag 104, devenit LTB în circuitul local.
În urma numeroaselor întrebări primite la adresa acestuia, am reușit – cu acordul și implicit amabilitatea domnului director al serviciului de exploatare al Transurb-ului, Constantin Graur, precum și al domnului inginer Ghiță Paraschiv, responsabil în ceea ce privește activitatea desfășurată în cadrul Autobazei 1 – să obțin o “întrevedere” cu eroul nostru dispărut. Ei bine…
Susținut de mecanici și electricieni, LTB ne-a servit atât cât a putut. După care, din luna august a lui 2012, a primit concediu medical și mai apoi a devenit donor.
Miercuri l-am văzut pe LTB pentru ultima oară; toate piesele și mecanismele funcționale au fost demontate și inventariate cu grijă iar o parte dintre ele deja se află montate pe celelalte olandeze care au rulat pentru den Haag
Din eroul nostru n-a mai rămas decât carcasa și o mână de echipamente. Aveam nevoie de un donor pentru a ajuta buna funcționare a grupului de Den-uri iar LTB a preferat să-și asume acest rol.
 







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu