sâmbătă, 28 decembrie 2013

Un Den Oudsten, o nouă prezentare

Astăzi l-am avut invitat pe Den-ul LAH la ședința foto. LAH face parte din ultimul lot de autobuze Den Oudsten B96 achiziționat de societatea noastră de transport local și marchează o prezență constantă atât la trasee cât și la cursele convenție. Cei din Haga și-l amintesc ca fiind HTM 190, număr pe care acesta și l-a păstrat în regimul de activitate gălățean de dragul celor pasionați de mijloacele de transport motorizate și totodată interesați de corespondența identităților de înmatriculare.
Den-urile care în prezent rulează în cadrul urbei noastre ne-au obișinuit cu un comportament tehnic foarte bun precum și cu un grad de confort sporit. În acest sens, invitatul nostru reprezintă încă un exemplu capabil să ne susțină părerile pozitive.
LAH nu a făcut până acum probleme personalului de reparații și întreținere al Autobazei 1. Este genul de mașină ambițioasă, care nu-și trădează kilometrii adunați până acum și care beneficiază de doi titulari preocupați atât de soarta ei cât și de cea a călătorilor pe care îi transportă. Iată unul dintre profesioniștii mulțumită căruia ajungem mereu cu bine și în timp optim la destinația dorită:
Profesionalismul acestor titulari precum și respectul pentru meseria lor se reflectă în autobuzul cu care-și efectuează serviciul: deplasare sigură și elegantă la traseu, salon și cabină mereu curate, amabilitate, respect și corectitudine față de călători.  
Să vedem și dovezile:
-exteriorul:







 
-salonul:












 
-cabina:
 






Un comentariu: