luni, 18 mai 2015

Cei responsabili și cu suflet mare

Atunci când lucrezi cu oamenii, e greu să îi mulțumești pe toți cei cu care ai ocazia să interacționezi. Unii te vor aprecia și-ți vor mulțumi pentru faptul că i-ai așteptat încă cinci secunde în stație sau le-ai răspuns politicos la întrebările legate de activitatea regiei de transport local… Alții te vor trata cu aroganța specifică anilor comuniști și post-comuniști, atunci când șoferul de autobuz era văzut ca un bau-bau sâctirit să ne ducă la destinația scrisă pe plăcuța de traseu.
Oricum ar fi, atunci când ajuți un seamăn, contează să ai tu însuți acea bucurie sufletească pentru că ai făcut un bine.
Astăzi, în Gara C.F.R., trapa lui 623 pentru accesul în salon a persoanelor cu dezabilități locomotorii a coborât, încă o dată. Iar la destinație, un “mulțumesc” și o strângere prietenoasă de mână au fost două aspecte care au contat enorm pentru conducătorul auto!
Mă bucur și totodată să felicit regia de transport local pentru faptul că are, ca angajați, oameni sufletești și prietenoși! Și, de asemenea, CINSTE și RESPECT pentru un om cu suflet mare: Emil “Schumi” Ilie – unul dintre titularii MAZ-ului 623!
 


 
 


Un comentariu:

  1. Respect soferilor care stiu sa se comporte cu publicul calator si care au simt civic pentru a isi ajuta semenii!

    RăspundețiȘtergere