joi, 15 octombrie 2015

Galaţiul primitiv

Uneori mă întreb de ce mai îndrăznim să sperăm ca măcar aspecte elementare, ce ţin de bun simţ şi civilizaţie, vor fi îndeplinite în oraşul nostru. Poate fiindcă suntem optimişti din fire sau poate fiindcă doar optimismul ne-a mai rămas?!
De ani buni, politica marchează dezastre… Oameni cu studii medii ajung să ocupe posturi importante, despre care n-au nici un habar. Totodată s-a atins acel nivel de nesimţire la care nemulţumirile şi speranţele gălăţenilor sunt ignorate de edili. Excepţie fac acele contracte când apar… “sporuri personale” iar atunci… “OK, dar demarăm cu calitate redusă”.
Serviciul transporturi din Primărie este într-o continuă hibernare. Oare cei care lucrează acolo ştiu măcar itinerariile liniilor de autobuz 10, 16, 17 sau 34?! Şi terminalele acestora?!
INTFOR, CANTEMIR, Trecere Bac – trei capete de linie “demne” de lumea a treia. Mai nou, la Trecere Bac, datorită fluxului de maşini care se deplasează sau revin spre/dinspre Tulcea, midibuzele care deservesc traseul 16 întorc în capătul Falezei Inferioare (“la Ponton”) – şi tot din trei manevre!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu