vineri, 20 decembrie 2019

Debutul autobuzelor BMC Procity 12: de la galateni, pentru galateni

Au sosit in decembrie si au fost introduse la trasee in aceeasi luna: este vorba despre cele 40 de autobuze BMC Procity 12 cu care s-a innoit parcul auto al Transurb S.A.

Apreciez achizitia autobuzelor noi si sper ca acestea sa-si dovedeasca fiabilitatea precum si conditia tehnica promise de fabricant. De asemenea, este un pas important spre ceea ce ar trebui sa insemne un transport modern in orasul Galati. Mai sunt multe lucruri de reglat catre acest transport si sper ca, odata cu trecerea timpului, aceste reglaje sa fie realizate intr-un mod eficient, corespunzator. 

Debutul acestor autobuze s-a realizat pe majoritatea traseelor locale, insa nu ca in anul 2008, cand autobuzele MAZ 203 au deservit in totalitate anumite trasee. Nu. De aceasta data, noile achizitii au deservit rutele alaturi de veteranii motorizati ai Autobazei 1, in mod mixt. 

Din cele 40 de autobuze, mai bine de trei sferturi au iesit in aceasta dimineata pentru a-si cunoaste publicul calator. Desi se anunta initial ca vor iesi doar jumatate, iata ca s-au facut eforturi pentru un debut masiv.  

Daca midibuzele Karsan au fost o alegere eronata, autobuzele BMC aduc o bila alba, repet, cu conditia sa-si demonstreze fiabilitatea precum si pregatirea tehnica pe care fabricantul si-a luat angajamentul sa le ofere. 

Foto 1, 2: cu cateva ore inainte de debut



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu