miercuri, 15 august 2012

9 zile şi... atât

Când am citit că lucrarea pentru noul Kaufland din „groapa” Galaţiului urma să ocupe o parte din strada Brăilei pentru o săptămână şi două zile am fost convins că termenul stabilit nu va putea fi respectat. Însă, când e vorba de Tancrad, promisiunile devin realitate; astfel, ceea ce s-a început pe 6 august s-a terminat în cursul nopţii dintre 14 şi 15 ale aceleiaşi luni. Adică nouă zile. Promisiunea a fost aşadar, respectată.
Ieri noapte, în jurul orelor 22, Tancrad-ul lucra la ultimele fâşii de asfalt peste zona ce fusese supusă intervenţiilor muncitoreşti. Erau peste treizeci de suflete la datorie. Tot în cursul acestei nopţi, autoturnul de la Autobaza 1 a mutat reţeaua de troleibuz pe consolele de deasupra zonei asfaltate şi iată cum circulaţia troleibuzelor şi implicit a celorlalte autovehicule a revenit la normal.
Iată câteva fotografii pe care le-am realizat în cursul acestei după-amieze... Doar elementele de fixare din zona de dublaj rămase fără fire, fâşia proaspătă de asfalt şi pământul răscolit din spaţiul verde de la marginea trotuarului mai amintesc despre operaţiunile încheiate cu succes de cei de la Tancrad.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu