sâmbătă, 8 februarie 2014

Noapte cu întârzieri

La 21:20, la intersecția străzilor Brăilei cu Alexandru Lăpușneanu s-a produs un accident de circulație care a blocat traficul pentru aproape două ore. Prin urmare, autobuzele și troleibuzele societății noastre de transport local au înregistrat întârzieri semnificative în grafice. O parte dintre mașini au rămas blocate în trafic, altele au trebuit să întoarcă și să se orienteze pe rute alternative.
Au existat momente când, funcție de desfășurarea activităților de la locul accidentului, Poliția a permis reluarea traficului.
Primele două fotografii pe care le postez mai jos înfățișează mașinile implicate în accident. Cel mai important fapt este că nu s-au înregistrat victime; cu câteva minute după miezul nopții am aflat că ocupanții autoturismelor erau în afara oricărui pericol. Doresc totuși să trag un semnal de alarmă asupra haosului și teribilismului de pe străzile urbei noastre; zilnic se sfidează regulile de circulație și nu de multe ori, inconștiența se plătește scump. Suntem oameni, greșim, dar dacă am fi mai atenți, mai responsabili, am evita multe riscuri…
 









4 comentarii:

  1. Offf,traficul nostru... In poza cu DenOudsten-ul LSD de pe linia 22,ce incerca sa faca? Intorcea inapoi spre Micro 40?

    RăspundețiȘtergere
  2. Troleibuzele MAZ nu au acumulatori pentru deplasare autonoma pe distante scurte? Nu puteau trece folosindu-i?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, fiindca traficul a fost intrerupt pana la intersectia de la Stirex si singura varianta oferita era... returul spre Micro 19/Tiglina III. Dupa cum spuneam, au existat momente cand Politia a permis desfasurarea traficului spre Centru insa doar pe o singura banda. Troleibuzele au avut intarziere pana la sfarsitul programului, la fel si Cursele Conventie care aveau in grafic strada Brailei...

      Ștergere