duminică, 23 martie 2014

Donatoarele

În ceea ce privește activitatea mijloacelor de transport de capacitate mare din cadrul Autobazei 1, avem în prezent, trei mașini pensionate, care donează piese – în limita posibilităților – pentru colegii aflați în serviciu.
Rocar-urile au rămas cu un singur reprezentant: este vorba de PNN cel care a preluat funcția de Asistență Tehnică de la defunctul TZG. Colegul său de lot (și generație) PNO caută să-i susțină activitatea:

 
Afirmam, într-un material anterior, că “blondele motorizate daneze” mai au trei reprezentanți în regimul de transport local; FRE, chiar dacă ne-a părăsit, mai are o singură dorință - aceea de a sprijini sarcina colegilor pe care îi știe din tinerețile petrecute în Copenhaga:


 
Albele olandeze cu vipușcă roșie” au și ele un susținător care s-a sacrificat și continuă să se sacrifice pentru reputația Den Oudsten: fostul 104 pe care noi, gălățenii, îl cunoaștem sub identitatea LTB. Majoritatea pieselor și echipamentelor sale au contribuit la menținerea în serviciu pentru o parte din trupa de B96 care a primit contract pe tărâmurile gălățene…
 




2 comentarii: