duminică, 12 aprilie 2015

Atenție, pozează YNF!

A sosit și timpul fostului Novio 1724 să se prezinte la ședința foto. Noi l-am botezat YNF – conform sistemului de identificare stabilit de regia noastră de transport local.
Debutul pe plaiurile gălățene a fost mai timid; YNF a avut nevoie de puțin ajutor din partea profesioniștilor de la Autobaza 1 pentru a îndeplini criteriile unei activități sigure și eficiente. Acum marchează o prezență aproape zilnică la trasee și și-a găsit și doi titulari de nădejde care își îndeplinesc sarcinile în mod corespunzător, atât în ceea ce privește relația cu mijlocul de transport cât și în cea cu călătorii. Și astfel, YNF se deplasează rapid dar are răbdare cu cei întârziați și îi duce în siguranță spre destinația dorită. Vechimea conducătorilor, experiența în domeniu, politețea precum și bunul simț fată de semeni contribuie la ceea ce înseamnă un serviciu prompt, civilizat.
Un alt aspect demn de menționat este curățenia. Sistemele de iluminare sunt funcționale integral, acționarea ușilor își păstrează sincronizarea, trapele superioare pentru aerisire sunt – de asemenea – active și, în plus, avem sistemul de încălzire funcțional pe timp de iarnă și patru geamuri cu deschidere pentru capriciile sezonului estival.
Ședința foto s-a desfășurat în terminalul de la Metro.
-exteriorul:







 -salonul:















 
-cabina:






 
-… și câteva instantanee care surprind fragmente din activitatea zilnică a unuia dintre titulari:
 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu