joi, 23 aprilie 2015

YNC, prezent pentru ședința foto

Fostul Novio 1709 adoră să demonstreze ceea ce poate oferi un Berkhof SB 250 în condiții dificile de muncă – atât în ceea ce privește traficul gălățean, haotic și sufocat, precum și fluxul mare de călători care apelează la serviciile sale: în primul rând, e vorba de siguranță, menținută corespunzător de personalul de întreținere și mentenanță al Autobazei 1. Pe urmă, serviciile oferite de titulari: politețe, respect și corectitudine. Confortul este deja asigurat de dotările stabilite de fabricant și întreținute în condiții optime iar curățenia este păstrată la fiecare schimb de tură.
Deci… avem încă o bijuterie fabricată de olandezi și căreia încercăm să-i păstrăm strălucirea!
Exteriorul: curat, cu sistemele de iluminare active integral și elementele de siguranță funcționale;









Salonul: oferă condiții ideale de transport călătorilor – bare și echipamente de susținere, banchete comode, sistem de încălzire funcțional precum și sistem de aerisire oferit de cele trei trape cu comandă activă din bord pe care regia noastră de transport local  a decis să-l îmbunătățească cu geamuri rabatabile.
















Cabina: se păstrează simplă… o husă pentru scaunul conducătorului, un bord strălucitor, o iconiță pentru a ocroti titularii de capriciile soartei și un odorizant eficient împotriva călătorilor “asudați”…








 
În aceste condiții, fostul Novio 1709 – actualul YNC gălățean, continuă să se bucure de viață și să servească totodată publicul local!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu