miercuri, 29 aprilie 2015

Revederea

În cursul acestei amieze am avut bucuria și totodată onoarea de a însoți un grup de vizitatori olandezi, pasionați de mijloacele de transport locale.
În ultima perioadă, majoritatea achizițiilor realizate de Transurb prin susținerea Primăriei provin din orașele din Olanda: tramvaiele ZGT 4/6, autobuzele Den Oudsten Alliance și Berkhof Jonckeer SB 250, achiziții pe care regia noastră de transport își dă toată silința să le mențină în condiții de funcționare sigure și totodată optime. Astăzi, acestea au fost vizitate și surprinse în fotografii de persoane care s-au bucurat de serviciile lor oferite în primii ani de activitate. Au fost momente deosebite!
Vizita a început la depoul de tramvaie și a continuat în câteva zone de trafic intens al mijloacelor de transport: rondoul din Piața Energiei, terminalul din Gara C.F.R. precum și Complexul Stirex. Mă bucur că vizitatorii noștri au avut ocazia să surprindă aproape tot parcul Transurb-ului aflat la datorie, într-un mod organizat corespunzător și totodată civilizat (în absența microbuzelor private).
S-au schimbat multe în circuitul urban de la prima vizită pe care domnul Rene van Lier a efectuat-o în Galați, alături de prietenii dumnealui, în 1996. Transportul local a avut suișuri și coborâșuri… Sper ca acum, o dată cu înlăturarea microbuzelor private, Transurb-ul – sprijinit de mijloacele de transport olandeze – să reușească să se impună pe plan local și să-și dobândească strălucirea.
Mulțumesc pentru susținerea acestei vizite domnului director Constantin Graur precum și domnilor ingineri Culiță Paraschiv si Dan Herepean.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu