marți, 28 aprilie 2015

Noțiuni elementare de ambiție, respect și profesionalism

Astăzi a fost cea de-a doua zi de grevă a operatorilor privați. Și, asemenea zilei de ieri, serviciul de transport local a fost deservit în totalitate de S.C. Transurb S.A.
Lucrurile s-au mișcat bine încă de la primele ore; regia noastră de transport a suplementat din nou majoritatea traseelor iar conducătorii auto au făcut tot posibilul pentru a se menține în graficele pe care le-au primit înainte de începerea programului. E drept că mai sunt zone pe care operatorii privați le acopereau cu microbuzele lor și pe care Transurb-ul nu a trimis deocamdată mașini. Asta fiindcă REGIA DE TRANSPORT NU POATE PRELUA ȘI GESTIONA RUTE CARE NU-I APARȚIN! E vorba de licențele de traseu, licențe care vor fi înnoite după data de 9 mai. Prin urmare, strada Oltului precum și legătura cu Damen-ul rămân puncte care deocamdată nu au cum să fie acoperite.
Am avut ocazia să observ modul în care s-au descurcat mijloacele de transport ale Transurb-ului în cursul orelor de vârf ale după-amiezei precum și-n perioada ce a urmat acestora: am remarcat câteva autobuze și troleibuze aglomerate… însă un rezultat pozitiv, care să mulțumească pasagerii, nu poate fi obținut din primele zile și nici în împrejurările în care soarta privaților rămâne incertă până la Ședința de Consiliu de joi, 30 aprilie. În rest, majoritatea traseelor au fost acoperite în mod eficient și organizat iar călătorii nu au avut de așteptat prea mult în stații și nici n-au fost nevoiți să se îngrămădească în saloanele mijloacelor de transport. De asemenea, sper să nu fiu singurul care a observat îmbunătățirea frecvențelor de ieri…
Încă de dimineață, autobuzele au rulat “bară la bară” și alături de troleibuze și tramvaie, au dovedit că deplasările în cadrul urbei pot fi asigurate de-un singur operator, disciplinat, organizat și care să nu pună în pericol viețile călătorilor precum nici să nu incomodeze pe ceilalți participanți la trafic.
Serviciile oferite de Transurb vor fi îmbunătățite. Trebuie să avem răbdare și totodată să nu uităm un aspect: lucrurile eficiente cer timp și înțelegere.  
În cursul ultimelor două zile, ni s-a oferit o lecție pe care unii au înțeles-o și apreciat-o… Cum poți deservi cursele convenție pentru C.S.G. precum și traseele locale plus suplementare de peste 50% cu o flotă de mijloace de transport trecută de prima tinerețe.
Încă o dată… RESPECT TRANSURB-ULUI PENTRU MINUNILE PE CARE LE FACE ZILNIC! Sper ca Primăria și Consiliul Local să se împlice eficient și să ofere mai mult sprijin acestei instituții.
Galeria foto pe care am realizat-o astăzi sper să dovedească afirmațiile formulate…
 
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu