duminică, 25 decembrie 2011

DWM cel ambiţios

Face parte din primul lot de DAB-uri trimise de danezi şi, fără nici o modestie, este „number one” dintre toate cele 20 de DAB-uri achiziţionate de Transurb Galaţi!
Motor excepţional, defecţiuni minore, şoferi pasionaţi de meserie; fostul 2914 danez, actualul DWM gălăţean, îşi anunţă o prezenţă fructuoasă şi totodată îndelungată în regimul nostru local. Acesta este, totodată, unul dintre puţinele DAB-uri care şi-au păstrat băncile rabatabile din zona mediană şi sistemul de iluminare interioară, exterioară şi agabaritică active integral!
După apariţia MAZ-urilor, titularii lui DWM au trecut pe 624. Ambii au lăsat o maşină perfect funcţională, preluată mai apoi de un coleg responsabil, cu vechime, care a apreciat şi continuă să aprecieze dedicaţia profesioniştilor de la uzinele din Silkeborg.
DWM n-a făcut capricii majore până acum; a primit un strat de vopsea, câteva intervenţii minore în urma unui RK substanţial şi... cam atât! În prezent, deserveşte orice traseu local, destinat mijloacelor de transport de mare capacitate...
În cursul acestei seri a rulat la 31 care, după „concedierea” taxatorilor, a devenit una dintre cele mai dificile linii de transport asigurate de Transurb Galaţi. Iată-l fotografiat la peronul din Micro 19, înainte de plecarea într-o nouă tură:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu