miercuri, 28 decembrie 2011

Facilităţi în... „anul alegerilor”

E destul de greu de judecat dacă facilităţile acordate pensionarilor, pe toate liniile mijloacelor de transport, facilităţi care au fost valabile în anii din urmă (mai puţin anul ăsta) este un efort pertinent din partea conducerii Transurb sau doar o altă maşinaţiune politică, desprinsă din pilda aceea cu... „ieri a fost rău, azi e mai rău, mâine revenim la cum a fost ieri, deci iată prilej de bucurie!”. Gurile rele vorbesc de-o strategie electorală, pusă la punct din timp... „Hai să facem din 2011 un an de coşmar pentru a-l ridica pe 2012 la nivelul lui... 2010”.
Dar, cum vocea târgului e slobodă şi nu grăieşte întotdeauna adevăr (aplecându-se spre bârfă) şi, în plus, cum doar faptele concrete contează, n-are rost să ne pierdem prin birocraţie fiindcă... presupunând c-am scoate-o, într-un târziu, la capăt (vorba celor de la Vank), n-am schimba absolut nimic!
Iată, în această privinţă, un articol de presă postat în cotidianul local „Monitorul de Galaţi”: http://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/transport-gratuit-pe-toate-liniile-pentru-pensionarii-de-peste-65-de-ani-10021.html
Ah, şi o poză cu XDO, o poză veche (aparţinând acestui cotidian) pentru cei interesaţi:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu