sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Printre eroi şi... eroi!

Eroii Autobazei 1 marchează două categorii: „pensionarii” adică maşinile care şi-au încheiat contractul cu localele şi convenţiile şi „ambiţioşii” adică acele mijloace de transport care sunt mereu în linia întâi, se sacrifică până la epuizare pentru a satisface călătorii şi care, cu susţinerea personalului de reparaţii şi întreţinere ai Autobazei 1 revin în regimul de transport local cât mai repede, mai eficient şi mai sigur cu putinţă!
Aşadar...
-gemenii „de Simon” sunt separaţi din cauza problemelor de... „sănătate”; PNN deserveşte zilnic traseele locale pe când frăţiorul PNO, bolnav de „corazon”, aşteaptă decizia superiorilor: ce va fi? Tratament sau pensionare?

-încă trei galbene daneze ne părăsesc. E oficial: FPU, FPW şi FRA oferă piese de schimb pentru colegii rămaşi în serviciu:



-în halele de reparaţii profesioniştii îşi dovedesc din nou talentul şi priceperea! MAZ-ul 612 (GL-52-PMG), este unul dintre principalele lor obiective asupra căruia, în momentul vizitei mele, lucrau intens:


-afară, pe pista troleibuzelor, 1406 e singur şi-şi aşteaptă rândul la R.T. E oră de vârf, colegii săi sunt toţi la locale. Nu-i nimic, în cel mai scurt timp posibil, se va întoarce şi el în serviciul de transport local! 
 
-revin pe pistele destinate „motorizatelor”, alături de două legende din epoca „Isuzu”,retrase din circulaţie. Este vorba despre WZH...


-... şi JTE:



-vis-a-vis, colegi, sunt Cobrele WKC şi VOE. WKC şi-a încheiat activitatea pe când VOE este încă în stand-by...


-noutăţile se încheie cu un alt membru al „generaţiei Guleryuz”, şi anume, bătăiosul CIH: acesta este cel mai recent succes al profesioniştilor Autobazei 1! În cursul zilei de marţi, CIH a trecut de inspecţia tehnică iar miercuri, a debutat pe tura I la traseul 22 şi mai apoi la legătura dintre Piaţa Centrală şi Micro 13b. Ieri, se pregătea să dea o nouă rundă pe străzile Galaţiului! Iată-l mai jos!



Un comentariu:

  1. Dati-mi voie sa va semnalez ca WKC nu si-a incheiat activitatea,el revenind la locale.

    RăspundețiȘtergere