sâmbătă, 9 martie 2013

Şedinţă foto de week-end cu Den-ul LSO

În cursul acestei dimineţi am reuşit să realizez una dintre prezentările pe care le aşteptam de multă vreme: subiectul acesteia l-a reprezentat Den Oudsten-ul LSO (ex-den Haag 103), aflat mereu într-o condiţie tehnică exemplară. Astăzi, pe tura I, acesta n-a fost condus de titularul său de tură ci de un „călăreţ” care şi-a demonstrat profesionalismul şi a avut totodată grijă de autobuz ca şi cum i-ar fi aparţinut.
De asemenea, în calitate de călător, am doar cuvinte de laudă şi pentru cei doi conducători auto care-şi efectuează serviciul pe LSO. Ambii sunt mereu calmi, trăsătură ce se observă atât din modul de conducere al mijlocului de transport cât şi din relaţia cu călătorii. Pe lângă acest aspect se mai adaugă politeţea precum şi stilul profesionist de îndeplinire al sarcinilor cerute de fişa postului.
Fostul danez 103 iese mereu la locale promovând un aspect curat, atât interior cât şi exterior. Astăzi acesta a primit sarcina de a deservit ruta ce leagă cartierul Ţiglina III de Parcul C.F.R.
-exteriorul:







-salonul:














-cabina:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu