marți, 5 martie 2013

Petiţie pentru... civilizaţie

Gratuităţile oferite pensionarilor de Primărie sunt binevenite însă modul de obţinere a aruncat Transurb-ul în haos.
Aşa cum era şi de aşteptat, haosul de la punctele de distribuţie ale biletelor Transurb se anunţă de lungă durată şi toţi cei care apelează la serviciile principalului nostru operator de transport au de suferit:
-pensionarii, care şi-au făcut datoria către societate şi acum sunt răsplătiţi de aceasta cu... aceleaşi cozi interminabile la care au stat şi-n tinereţe;
-elevii, studenţii precum şi alţi cetăţeni, aşteaptă să-şi achiziţioneze abonamentele dar nu au deocamdată nici o şansă din cauza pensionarilor;
-călătorii ocazionali, care doresc să cumpere măcar un bilet şi sunt nevoiţi să-l ceară de la conducătorii mijloacelor de transport. Din cele văzute şi implicit auzite până acum, chiar şi între orele de vârf şoferii au de eliberat destule bilete, fapt ce produce uneori întârzieri în grafice şi totodată un plus substanţial de stres.
Am formulat următoarea petiţie (http://www.yousign.org/ro/Facilitati-pentru-pensionari-in-vederea-obtinerii-biletelor-gratuite-t-24535) în speranţa că brambureala prezentă îşi va găsi o rezolvare corespunzătoare, în urma căreia atât gălăţenii cât şi vizitatorii care vin în urbea noastră şi apelează la serviciile Transurb-ului să fie mulţumiţi.
Semnaţi şi haideţi să luăm atitudine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu