sâmbătă, 2 martie 2013

Debut de primăvară ca-n epoca de aur

Pensionarii vor primi, lunar, un număr de maxim 30 de bilete gratuite pentru a se deplasa în cadrul urbei noastre. Hotărârea, decisă şi aprobată de Primărie, a intrat în vigoare de la 1 martie.
E OK, cel puţin acesta este răspunsul meu la o analiză mai amănunţită, care pune în balanţă atât tinerii şi adulţii care apelează la mijloacele de transport local atunci când au nevoie cât şi bătrânii care au chef de plimbare şi, pe deasupra, mai sunt şi certaţi cu igiena.
Cozile pe care le-am văzut în primele două zile ale acestei luni şi care mi-au amintit de lungile aşteptări la pâine, lapte, unt sau ulei din anii comunismului au produs haos în organizarea transportului nostru local. Elevii, studenţii şi salariaţii instituţiilor care ÎNCĂ mai continuă să mişte în urbea noastră n-au apucat să plătească pentru abonamentele lor...

Mereu am respectat şi voi continua să respect oamenii care şi-au încheiat îndatoririle faţă de societate. Ei au împins, aşa cum au putut, chinuita noastră economie. Ei s-au achitat de datoria lor faţă de stat. Aş fi apreciat însă să-i vad puţin mai organizaţi... Si, de asemenea, aş fi apreciat şi dacă Primaria ar fi găsit o altă soluţie pentru livrarea acestor bilete, dat fiind faptul că vălmăşeala de acum era uşor de anticipat... Aşa va fi oare la inceputul fiecărei luni sau al fiecărui trimestru?
Foto 1: punctul de distribuţie al regiei noastre de transport local din Micro 39:

Foto 2: I.T. 10...

Foto 3: în zona „Bănci”:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu