sâmbătă, 16 martie 2013

Atenţie, se asfaltează (2): o sâmbătă muncitorească

După ce primul tronson din strada Brăilei, cuprins între Tribunal şi Bănci a fost asfaltat ca-n palmă, iată că astăzi a venit rândul porţiunii dintre Bănci şi fosta brutărie Trei Star. Aceasta fusese decopertată din timp şi aştepta condiţii meteo favorabile pentru a intra în lucrare.
Mai multe echipe de la Tancrad s-au prezentat de dimineaţă pe cel de-al doilea tronson, hotărâte să-l asfalteze în aproximativ opt ore. Iată primele pregătiri...


Zona de lucru a fost delimitată corespunzător. În plus, echipaje ale Poliţiei au dirijat şi supravegheat traficul pe rute ocolitoare...


Deplasarea mijloacelor de transport s-a efectuat pe ruta stabilită cu ocazia asfaltării primului segment: Prelungirea Coşbuc – Bulevardul Marii Uniri – Prelungirea Traian, iar staţiile provizorii s-au păstrat la Tribunal respectiv în vecinătatea fostei case de mode. Serviciul acestora a fost asigurat de către autobuzele de mare capacitate. 
Oprirea de la Tribunal:

Coborând pe Prelungirea Coşbuc:

La intersecţia cu bulevardul Marii Uniri:

Pe bulevardul Marii Uniri:






La intersecţia cu Prelungirea Traian:


Urcând pe Prelungirea Traian:

Oprirea de lângă fosta casă de mode:

Pe la amiază m-am deplasat din nou prin zona supusă asfaltării; se lucra ca-n vest: repede şi eficient! Termenul final pentru lucrare era ora 18. Şi a fost respectat!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu