vineri, 15 martie 2013

Următorul invitat la şedinţa foto: Prestij-ul MKP

În cursul acestei după-amieze am avut ocazia de a realiza şedinţa foto a unuia dintre cele mai îngrijite şi mai ambiţioase midibuze deţinute de regia noastră de transport local: Prestij-ul MKP.
Ca şi colegii săi de generaţie, MKP a debutat la traseul 102, alături de fostele troleibuze articulate româneşti, după care a fost nevoit să se acomodeze (şi) pentru ruta 11b. Aşadar, debut în forţă cu solicitare la maximă capacitate.
Plaja de trasee destinate midibuzelor de capacitate redusă s-a extins în anii ce au urmat; în prezent, eroul acestei şedinţe foto se poate lăuda c-a deservit majoritatea itinerariilor care străbat urbea noastră.
Din punct de vedere al titularilor, MKP a fost şi continuă să fie un norocos: unul dintre profesioniştii care-l manevrează în prezent îl respectă şi se preocupă de soarta lui încă de la debut iar colegul său, recent angajat, îi împărtăşeşte principiile. Midibuzul iese mereu curat şi într-o stare tehnică excepţională atât la locale cât şi la speciale iar relaţia cu pasagerii se bazează mereu pe informare, respect, înţelegere şi politeţe.
MKP este unul dintre cele patru Prestij-uri îmbunătăţite în ceea ce priveşte confortul oferit călătorilor; banchetele sale din plastic au fost înlocuite cu unele îmburetate, provenind de la un Isuzu casat. În rest?!... Aerisiri funcţionale integral, sistem activ de încălzire al salonului, iluminare internă eficientă, la fel ca şi cea specifică uşilor de acces. Mocheta şi izolaţia continuă să se păstreze în condiţii excepţionale iar difuzoarele transmit călătorilor muzică şi buletine de ştiri...
-exteriorul:





-salonul:










-cabina:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu