joi, 24 octombrie 2013

O nouă prezentare: ZGT-ul 1527

Invitatul acestei ședințe foto face parte din lotul de tramvaie ZGT 4/6 care a ajuns pe meleagurile noastre în vara anului trecut. Cei care au apelat la serviciile RET l-au cunoscut cu identitatea 805; în circuitul local gălățean, acesta poartă numărul 1527.

Timpul scurs de la achiziția lotului și până-n momentul în care 1527 a ieșit la trasee a fost cel necesar pentru o pregătire riguroasă din punct de vedere tehnic. Eroul nostru a fost nerăbdător să se afirme la noul său loc de muncă așa că a ieșit imediat ce a absolvit setul de verificări necesare; cosmetizarea sa a venit ulterior și a respectat schema de culoare stabilită de producător și păstrată de cei de RET. Mai mult, a fost vopsit în mod discret în zona mediană și fostul număr – 805 – pentru ca eroul nostru să fie recunoscut cu mai multă ușurință de persoanele interesate de activitatea sa.

Am avut șansa de a mă deplasa de câteva ori cu 1527: comod, elegant (mai ales după cosmetizare) și apt pentru un program full-time, cu personal pregătit corespunzător pentru a oferi pasagerilor o călătorie sigură și liniștită.

Ședința foto s-a desfășurat în depoul de tramvaie de pe Magistrala C.S.G. Eroul nostru fusese spălat și verificat din punct de vedere tehnic. Și-și aștepta titularul care să-l scoată la serviciu în tura de după-amiază.

-exteriorul:

 








-salonul:
















 
-cabina:







Un comentariu:

  1. Mai precis,schema de culoare este schema RET Rotterdam din anii '80. Apoi a fost schema alb-rosu-verde si in final argintiu.

    RăspundețiȘtergere