sâmbătă, 5 octombrie 2013

Strada Basarabiei, în grija Tancrad-ului

Începutul acestei luni a marcat deschiderea unui șantier în ceea ce privește procesul de asfaltare urbană: este vorba despre porțiunea din strada Basarabiei, cuprinsă între intersecțiile cu bulevardul Coșbuc respectiv strada Traian.

 
Se spune că lucrarea va fi terminată până în luna decembrie, susține firma Tancrad, cea care a preluat proiectul și care este deja renumită pentru faptul că-și respectă promisiunile.

Astăzi am fost pe teren. Era sâmbătă dimineață iar pe șantier se lucra în patru puncte pentru etapa de decopertare! Haideți să vedem cum se prezintă lucrările după șase zile de la debut:









Modernizarea porțiunii menționate a determinat suspendarea activității tramvaielor spre Piața Centrală și spre Bazinul Nou. Cu alte cuvinte, eroii electrici au renunțat să mai deservească liniile 5, 7, 8, 42 și 44.

Regia noastră de transport local a suplinit o parte dintre aceste trasee cu autobuze și midibuze. Ca de exemplu, 5 și 42, curse cu regim special…

Traseul 8 a primit și el un autobuz de mare capacitate, însărcinat să respecte graficul tramvaiului care alerga între Piața Centrală și Bazinul Nou.
-astăzi l-am avut pe LTU



-dat fiind actualul itinerar al traseului 36, linia 44 n-a primit nici un autobuz. Situația cea mai dificilă se înregistrează la traseul 7, unde a fost introdus un singur motorizat, c-o frecvență de-o oră (plecare la fiecare “fix” din Piața Centrală). Din câte am văzut astăzi – zi de week-end – aș sugera măcar două mijloace de transport la orele de vârf.

Mai jos:

-LTL pe strada Tecuci, coborând spre terminalul din Piața Centrală:



-la capăt de linie:




-urcând pe strada Morilor:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu