luni, 9 decembrie 2013

Cobra CKW, invitată la ședința foto

Midibuzul care ni se dezvăluie astăzi, în paginile acestui blog, face parte din cel de-al doilea lot de Cobre achiziționat de regia noastră de transport local la începutul deceniului trecut. I se spune CKW iar particularitatea sa este constituită de cele două dungi roșii din zona frontală (dungi rămase din vremurile în care promova reclama pentru Seat)…  
Eroul nostru a debutat – precum toate Cobrele – la traseul 102 după care a primit acceptul de a deservi și alte itinerarii precum 9, 11b sau 104… După anul 2007, odată cu retragerea majorității ROCAR-urilor 112 și 312B, CKW s-a bucurat de un grad maxim de libertate pe traseele cu flux mediu de călători (rutele aglomerate au căzut în grija DAB-urilor).
Până în prezent, CKW este mașina care și-a făcut mereu datoria, așa cum a putut mai bine; a trecut și prin perioade dificile însă, ambiția personală susținută de titulari precum și de profesionalismul mecanicilor din Autobaza 1 au păstrat-o în serviciu, sigură și eficientă.
Orice erou se mândrește cu cicatricile lui. În cursul activității sale, CKW a strâns ceva “semne”… Asta înseamnă să fii mereu prezent în jungla traficului local, junglă prin care circulă tot felul de indivizi certați cu legislația, obosiți sau gâdilați de prea multă adrenalină…
Ședința foto s-a desfășurat în incinta Autobazei 1. CKW fusese spălat și verificat corespunzător pentru ieșirea în regimul de transport local. Din punct de vedere tehnic – conform celor mai recente deplasări pe care le-am realizat cu eroul nostru – notez un comportament excepțional. Felicitări celor care se ocupă de starea lui de sănătate! Aspectul exterior este mereu îngrijit iar salonul continuă să ofere condiții foarte bune de transport: comoditate, majoritatea elementelor originale se află în locațiile originale, izolație optimă, sistem de iluminare a salonului activ integral, geamuri și trape de aerisire funcționale, aeroterme active pe timpul sezonului rece… Plus doi titulari tineri, responsabili, corecți și politicoși.
-exteriorul:








 
-salonul:










 
-cabina:
 






2 comentarii: