duminică, 8 mai 2016

Înainte de… Ziua cea Mare

Şi iată că după ani şi ani de aşteptări, mâine9 mai 2016 – se va marca unul dintre momentele importante din istoria regiei noastre de transport: recâştigarea titulaturii de unic operator în circuitul urban.
Da, sunt emoţii sunt nervi întinşi… Programul de funcţionare a fost anunţat şi promovat atât în presa locală cât şi în mod propriu, pe bază de pliante. S-au montat panouri de staţie care precizează noile trasee precum şi frecvenţele acestora. S-au redeschis puncte de vânzare de bilete/abonamente.

E o situaţie similară cu cea dinaintea unei confruntări sportive… ultimele sfaturi pe care conducătorii auto le primesc de la “antrenori” în “vestiarele” Autobazei 1 şi a Depoului de pe Magistrala C.S.G. înainte de a ieşi pe… “teren” şi de a dovedi ceea ce pot face sub ochii “tribunelor” – acolo unde se vor afla “fani” şi “cârcotaşi”. Unii vor aclama, alţii vor huli. Important e să ne păstrăm stăpânirea de sine şi să dovedim ceea ce putem. Va fi un meci greu, cu două “reprize” – tura I şi tura II – în care vor curge multe cartonaşe galbene şi roşii.

În aceste împrejurări, profesionişti sunt cei care se adaptează la “joc”, profesionişti sunt cei care îl înţeleg şi-l stăpânesc. Mâine e Ziua cea Mare. Şi “jucăm” pe “teren propriu”. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu