miercuri, 15 iunie 2016

Traseul 23: staţii şi la Trefo?

Terminalul de la Carrefour (Shopping City Galaţi) specific mijloacelor de transport a fost mutat în extremitatea nordică a parcării. Decizia aparţine conducerii Shopping City şi nu poate fi contestată de Transurb sau de Primărie pentru simplul fapt că terenul este proprietate privată. Deci, nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne conformăm schimbărilor.




Mi s-a spus că scopul acestei mutări este de fluidizare a traficului. În prezent, autobuzele nu mai pot tranzita parcarea, accesul acestora realizându-se doar pe la intrarea nordică (cea care asigură legatura cu strada Henri Coandă - itinerariu marcat cu verde pe harta zonala). În altă ordine de idei, posesorii de autoturisme au prioritate iar cei care preferă să meargă la “shop-shop” cu autobuzul, au de străbătut jumătate de parcare…



Conform modificării, mijloacele de transport ale traseului 23 nu mai intră în parcarea de la Carrefour ocolind sensul giratoriu şi nici nu mai revin, pe retur, pe bulevardul George Cosbuc prin racordul cu sens unic din extremitatea estică a suprafeţei private (itinerariu marcat cu rosu pe harta zonala). Mai mult, există posibilitatea ca linia 23 să primească pe tur/retur o nouă staţie: este vorba de “Trefo”. În această privinţă, aşteptăm hotărârea serviciului de transport public din cadrul Primăriei. Voi reveni cu informaţii. Graficul traseului 23 rămâne deocamdată neschimbat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu