duminică, 5 iunie 2016

Grădina Publică: No Man’s Land

Prea multă comoditate, prea multă indiferenţă, prea multe impresii de prost gust. Altfel nu ştiu cum să interpretez faptul că mulţi conducători auto îşi parchează maşinile în terminalul de la Grădina Publică, destinat autobuzelor care deservesc traseele 18, 19 şi 105 deşi au locuri amenajate corespunzător şi fără taxă. Două dintre acestea sunt în dreptul Restaurantului Ambasador…



iar al treilea pe strada Elena Doamna…




Rezultatele sunt de astăzi dimineaţă.

Seara e mult mai grav şi totodată mai periculos. Fiindcă terminalul din dreptul Grădinii Publice a devenit loc de întâlnire pentru cei iubitori de “liniuţe”, “curse” şi “demonstraţii de cai putere”.


Amintesc faptul că în faţa Grădinii, la intrarea dinspre strada Domnească, nu există nici un indicator de parcare pentru autoturisme dar avem trasat marcaj pentru terminalul autobuzelor. “Transportoarele” au sarcina de a lăsa şi prelua călătorii în/din locaţia menţionată anterior, sarcină ce de multe ori nu poate fi onorată fiindcă terminalul e ocupat. Lipsa de disciplină trimite călătorii fie “dincolo de Statuie” – acolo unde uneori autobuzele îşi găsesc loc, fie în staţia de la “Muzeul de Artă”. Şi de ce?! Pentru că nu ştim să ne respectăm?!



Obrazul gros e greu de spălat… ştim asta. Iar de maşinile tunate sau doar… chinuite de “meseriaşi”, suntem sătui. Când întoarcem capul după VOI, cei care vă faceţi de cap pe străzile oraşului, o facem sperând să nu vedem victime nevinovate în calea nebuniei VOASTRE inconştiente!

Sperăm ca în viitor, cu ajutorul Primăriei şi al Poliţiei, Transurb-ul să-şi îndeplinească serviciile atribuite în condiţii sigure şi totodată eficiente. Avem nevoie de “back-up” la Grădina Publică precum şi-n Piaţa Centrală… Şi aşteptăm răspunsuri concrete!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu