joi, 16 iunie 2016

Staţie fantomă în drum spre Auchan

În prezent, traseul 23 este singurul cu care călătorii pot ajunge la Auchan. Mulţi dintre aceştia sunt confuzi în ceea ce priveşte itinerariul urmat mai ales pe porţiunea cuprinsă între staţia “Bulevardul Galaţi” şi terminal iar apariţia unei staţii montate eronat de către cei de la serviciul de transporturi din Primărie îngreunează şi mai mult lucrurile.

Să lămurim dilema: după “Bulevardul Galaţi”, următoarea staţie a mijloacelor de transport ce deservesc linia 23 este la Selgros. Urmează apoi o oprire pentru Universitatea Danubius, vis-à-vis de intrarea în acestă unitate de învăţământ şi totodată de staţia amplasată pentru retur. Se merge apoi la centrul “Delfinul” şi pe urmă, în terminalul de la “Auchan”. Pe retur, prima staţie este la “Universitatea Danubius” iar următoarea la Facultatea de Medicină (fostă “Cozamin”).

Staţia montată eronat se află pe urcarea spre Selgros. Se numeşte “Universitatea Danubius” şi zăpăceşte studenţi, cadre didactice precum şi pe ceilalţi călători care merg la Selgros, Delfinul sau Auchan. În urma sesizării pe care S.C. Transurb S.A. a trimis-o compartimentului de serviciu transporturi a Primăriei, sper ca panoul de staţie să fie mutat în locaţia corespunzătoare – cea menţionată anterior şi anume vis-à-vis de Universitate, acolo unde, cu ani în urmă, oprea un… alt 23 – în cel mai scurt timp posibil.

Mai jos:

-staţia amplasată eronat:


-locaţia corespunzătoare…



-…vis-à-vis de cea de pe retur:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu