marți, 18 decembrie 2012

Şedinţa foto a KT-ului 1321

Acest tramvai a ajuns pe meleagurile gălăţene în anul 1998 şi tot atunci a şi ieşit în serviciul călătorilor. Numărul pe care l-a purtat în Berlin - fosta sa casă - 9046, a fost prima oară schimbat cu un... „67 clasic”, pe urmă, conform numerotării din 2007, cu 0093 şi, într-un final, cu 1321 potrivit sistemului de înmatriculare a vehiculelor cu activitate şi deplasare limitată, sistem adoptat din anul 2008.
1321 a fost şi este unul dintre KT-urile de bază ale regiei noastre de transport local, mereu curat şi întreţinut cu grijă de către personalul celor două depouri din Galaţi precum şi manevrat cu profesionalism de către vatmanii săi.
Cu alte cuvinte, am avut în obiectivul aparatului foto un tramvai cu multă poftă de viaţă şi totodată bucuros de atenţia primită din partea superiorilor săi.
O parte dintre „portocalii” au intrat la casare. Altele aşteaptă binemeritata pensionare. 1321 e unul dintre tramvaiele care vor să se asigure că existenţa Tatrelor KT-4D nu va fi prea uşor uitată de către cei care apelează la serviciile regiei noastre de transport local!
Şedinţa foto s-a desfăşurat cu puţin timp înainte ca 1321 – curat şi verificat corespunzător de către angajaţii depoului de pe Magistrala C.S.G. – să se afirme în cea de-a doua tură a unei frumoase după-amieze de vineri, aflată la început de decembrie:
-exteriorul:







-salonul:

















-cabina:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu