luni, 16 iulie 2012

Trafic urban supus de puterea naturii

Totul a început dintr-odată, în jurul orei 16:30... Nori negri, ameninţători, s-au strâns deasupra oraşului însă cu siguranţă că nici unul dintre călătorii urbei noastre nu se aştepta la ceea ce avea să urmeze.
Sub asediul grindinei răsunând înfricoşătoare pe caroserii şi-n geamuri, majoritatea mijloacelor de transport au tras pe dreapta. Copacii căzuţi din Complexul Francezi şi de pe bulevardul Coşbuc au impus devierea temporară a traseelor 10, 12, 19, 29 şi 34... Astfel, 10, 19 şi 29 au mers pe Brăilei fără nici o abatere iar 12 şi 34 au adoptat ca soluţie secundară, strada Română...


Conform informaţiilor primite, tramvaiele au circulat normal. Traficul troleibuzelor a fost însă oprit, în mare parte din cauza ghirlandelor precum şi a reclamelor agăţate între stâlpii ce susţin reţeaua de alimentare. Poate că promovarea pancardelor publicitare nu va mai fi permisă în vecinătatea reţelei de alimentare a mijloacelor de transport... Şi poate că ghirlandele vor fi postate doar în preajma sărbătorilor, pentru a se evita un alt episod de genul celui înregistrat astăzi.
Cu câteva minute după ora 17, turnul Autobazei 1, alerga pe Brăilei pentru a rezolva din probleme...

În locul troleibuzelor paralizate în trafic, s-au introdus autobuze... Maşinile de la 105 au trecut la 102. Mai greu a fost la 104, unde a fost necesară introducerea de mijloace de transport suplementare.


Troleibuzele au revenit la datorie după aproape două ore. Vă asigur că s-a făcut tot posibilul pentru ca perioada de absenţă a troleibuzelor să fie cât mai scurtă cu putinţă!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu