vineri, 20 iulie 2012

Semne zilnice de balamuc...

A trecut ceva timp de când strada Bălcescu, închisă fiind mijloacelor de transport de stat şi private, a readus traseele locale pe Domnească. S-a dat sfoară-n oraş, oamenii au comentat, ziarele au scris, Poliţia a intervenit...
Cu toate aceastea, comoditatea unora combinată cu neştiinţa altora a dat din nou de furcă şoferilor profesionişti, aflaţi în slujba călătorilor. Astfel, în urmă cu două zile, un cimpanzeu posesor de „gipan” luxos, însoţit de o rudă de-a sa, primată posesoare de Lexus, au „făcut legea” peste drum de Winmarkt. Ieri, pe porţiunea dintre intersecţia străzilor Domnească cu Lahovary şi capătul ce dă înspre Brăilei, posesorii a două maşini parcate de-aiurea dădeau explicaţii... la fel de aiurea poliţiştilor sosiţi în zonă. Astăzi, povestea s-a repetat dar cu... alte autoturisme.
Poliţia este la datorie dar, din păcate, n-are suficienţi oameni pentru a supraveghea în totalitate desfăşurarea traficului pe sectorul de drum recent alocat autobuzelor Transurb-ului şi microbuzelor private. Şi, în astfel de condiţii, nu-i prea grozav ca, deplasându-te dinspre Centru spre oricare locaţie de pe strada Domnească, să te trezeşti cu-n colos de 12 metri în faţă, silit să efectueze depăşirea unor autoturisme inconştient parcate.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu