duminică, 10 iunie 2012

CIK: azi la şedinţă foto

A sosit timpul să prezint o altă Cobra aflată într-o excepţională condiţie tehnică: este vorba de CIK, una dintre puţinele maşini care s-a comportat exemplar de-alungul carierei sale de până acum şi asta, în mare parte, datorită titularilor săi care continuă să o respecte şi să o utilizeze la parametri optimi.
După înlăturarea reclamei de la Dedeman, a fost doar o chestiune de timp până ce această Cobra să fie cosmetizată; de câteva săptămâni CIK sclipeşte cu-n nou strat de vopsea, jenţi negre şi... ochelari mov.




Deşi acest midibuz a reprezentat şi totodată marchează o prezenţă activă în peisajul urban, salonul nu trădează vârsta şi nici factorii de trafic intens: podeaua nu prezintă semne de uzură, izolaţia se păstrează într-un mod exemplar, sistemul de iluminare este activ integral, geamurile rabatabile şi capacele de aerisire din plafon sunt funcţionale, barele de susţinere se găsesc în formatul original (fără nici o absenţă) iar banchetele şi-au păstrat tapiţeria originală, neafectată de markere sau alte „ustensile” de revoltă infantilă.







Cabina şi-a păstrat formatul original şi promovează un aspect curat, îngrijit, şi totodată lipsit de kitsch-uri.  


CIK a impresionat până acum atât din punct de vedere al condiţiei sale tehnice cât şi a profesionalismului de care au dat şi dau dovadă titularii săi. Îi urăm viaţă cât mai lungă şi mult spor la locale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu