miercuri, 6 iunie 2012

Terminal provizoriu pentru linia 7

De când lucrările de infrastructură au cuprins cele patru străzi care asigurau transportul cu tramvaie spre grupul de cartiere Micro 19, 20 şi 21 (Asachi – Frunzei – Stadionului – Oţelarilor), rutele 7 şi respectiv 39 au fost scurtate până la Stadionul Oţelul. Mai mult, datorită racordului existent în zona IREG (pe Siderurgiştilor), tramvaiele care deservesc traseul 7 trebuie să se abată pe Magistrala C.S.G., pentru a „viza” terminalul d-inaintea viaductului, terminal construit în anii comunismului şi care astăzi, după mai bine de-un deceniu de lâncezire, îşi dovedeşte din nou utilitatea.
Au fost ani în care şinele au ruginit iar reţeaua de alimentare a fost suspendată. Asta... până în cursul acestei primăveri.
Logica şi ambiţia trecutului continuă să ne vorbească şi să se justifice prin fapte; astăzi, terminalul de lângă Viaductul C.S.G. este folosit de traseul 7.
Mai jos, câteva imagini surprinse în bucla de întoarcere:-fosta alee din terminal, cândva amenajată corespunzător pentru persoanele ce călătoreau... până la capăt:

-precum şi trei fotografii cu ZGT-ul 1262, deservind traseul 7:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu