vineri, 1 iulie 2011

1403 a luat foc

Dacă eşti nefericit, nu te aştepta la consolări... În prezent, 1403 e cel mai „simplu” troleibuz MAZ din tot parcul Transurb-ului... La ce mă refer?! Ei bine, şoferii aduc mereu o contribuţie (mai mult sau mai puţin semnificativă) mijloacelor de transport pe care le conduc... O îmbunătăţire a cabinei, o înţelegere cu mecanicii sau chiar mici intervenţii personale. La 1403, ciu-ciu contribuţie!
Ca şi cum n-ar fi fost suficient, 1403 a luat astăzi foc la capătul de linie din Micro 19 şi a fost necesară intervenţia Asistenţei Tehnice... Iată cum se prezentau lucrurile la 16 şi un sfert.


Mecanicii lucrau. La unul dintre peroanele moarte aştepta TZG-ul. Câteva fotografii...


Pun şi eu acum, o întrebare simplă: cum se face că DAC-urile 117E respectiv 217E şi Astra/Ikarus-urile s-au comportat exemplar în serviciu pe când MAZ-urile 203T mereu păţesc câte ceva?! Să fie fatalitatea?! Nepriceperea unor şoferi?! Sau proiectarea şi asamblarea tâmpită a celor „licenţiaţi”?!
Poate n-ar trebui să spun astfel de lucruri dar... vorba unui prieten şofer: cei ce au conceput MAZ-urile 203T ar trebui să-şi bage fiecare câte un tangon în dos şi să gândească de două ori până să promoveze un mijloc de transport! De ce trebuie ca şoferii şi călătorii să tragă ponoasele pentru o proastă "sincronizare"?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu