duminică, 1 noiembrie 2015

Un nou traseu de autobuz

Prima zi de noiembrie a adus în circuitul de transport local o nouă legătură între cartierele Micro 40 şi Micro 19. Traseul 14 a fost creat pentru persoanele care lucrează la magazinele, depozitele, service-urile şi intreprinderile de pe centura vestică a oraşului. Frecvenţa sa este de 30 de minute (se pleacă la oră fixă din Micro 19 şi la şi jumătate din Micro 40). În zilele lucrătoare, programul se desfăşoară între orele 7 şi 22 (ultima plecare din Micro 19) iar în cele nelucrătoare, între orele 6:30 – 20:30 (ultima plecare din Micro 40)
Pentru început, traseul este deservit de un singur autobuz de capacitate medie (Guleryuz Cobra). Există posibilitatea ca în viitor, funcţie de numărul de călători, să se modifice atât frecvenţa cât şi tipul de autobuz utilizat.


Pe tur (direcţia Micro 40), traseul 14 are următoarele staţii: Micro 19 > Facultatea de Farmacie (Bulevardul Galaţi) > Zenner > Bloc A8 > Cimitir Cătuşa > Strada Oltului > Prelungirea Brăilei > Viaduct > Micro 13 > Micro 40.
Pe retur (direcţia Micro 19): Micro 40 > Micro 13 > Viaduct > Prelungirea Brăilei > Strada Oltului > Cimitir Cătuşa > Bloc B3 > Zenner > Facultatea de Farmacie (Cozamin) > Micro 19.
Debutul pe ruta recent înfiinţată a aparţinut Cobrei UMN, activă pe ambele ture. Iat-o suprinsă în această seară, în terminalul din Micro 19:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu