duminică, 6 decembrie 2015

620 – Phoenix-ul Transurb-ului

Sunt oameni care vin la muncă pentru a-şi îndeplini sarcinile şi a lua un salariu şi oameni care-şi respectă meseria şi pun suflet în ceea ce prestează… pentru acelaşi salariu. În ceea ce priveşte activitatea de şofer în regimul de transport local, maşina pe care îţi desfăşori serviciul este… o a doua casă; ea spune totul despre cum eşti, ca om, ca angajat.
MAZ-ul 620 (GL-74-PMG) s-a prezentat la şedinţa foto în urmă cu peste un an… Un autobuz curat, simplu, muncitor, ce a avut ghinionul unui accident şi mai apoi o problemă de sănătate (motorul) ce l-a ţinut departe de călători pentru destul timp dar a revenit şi nu oricum!
În prezent, 620 este – pe bună dreptate – regele loturilor de MAZ-uri 203 ale Transurb-ului gălăţean. Şi asta fiindcă beneficiază de un titular excepţional care a investit în cabină bani, timp şi răbdare şi care e totodată atent la orice semn de slăbiciune al “Mustang-ului” său… Un titular c-o ţinută impecabilă, politicos cu călătorii şi profesionist în jungla urbană. Sincere felicitări!











3 comentarii:

  1. Multumesc sau mai bine multumim de apreciere, ca nu singur am investit in aceasta masina, in egala masura cu schimbul meu Popovici Liviu si doar (din pacate) unul dintre sefii de la Transurb. Am fi facut muuuult mai multe si mai frumoase lucruri daca....si daca....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari! Dupa cum am spus mai jos,620 este o bijuterie! Un autobuz impecabil!

      Ștergere
  2. 620 este o bijuterie de autobuz! Il apreciez mereu cand il vad pe strada! Decoratiile sunt de bun gust si ii dau o nota aparte acestui autobuz!

    RăspundețiȘtergere