marți, 29 martie 2016

Wrightbus Commander – din acestă primăvară şi la Galaţi

O mică parte din autobuzele care vor susţine transportul local gălăţean după retragerea microbuzelor private a ajuns deja în Autobaza 1. Mai precis 6 exemplare, ce vor fi verificate şi pregătite corespunzător pentru activitatea în circuitul urban.

Autobuzele sunt model Wrightbus Commander – fabricat de producătorul Wrightbus din Irlanda de Nord pe şasiu DAF SB200 şi echipat cu motor Cummings în 6 cilindri, Euro III, capabil să dezvolte 132 kw. Transmisia este automată, în patru trepte iar cutia de viteze e de tip Voith. În salonul acestuia încap lejer 80 de pasageri. Commander-ul are o lungime de 11.95 m, laţime de 2.5 m, 2.92m înălţime şi o greutate maximă totală de 14.44 tone.

Între anii 2001 – 2003 au fost asamblate 173 de astfel de autobuze pentru Olanda. În curând, vom afla şi noi, gălăţenii, ceea ce înseamnă priceperea, încăpăţânarea şi precizia englezească, întreţinută şi promovată de civilizaţia olandeză.

Până atunci…

-în Autobaza 1:



4 comentarii:

  1. Cate vor ajunge la Galati in total?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate mai detaliat unpic si mai multe poze cu fiecare autobuz ce numar de parc are fiecare autobuz sa vedem mai exact daca sunt 25 sau daca sunt 30 de autobuze

    RăspundețiȘtergere
  3. Se poate mai detaliat unpic si mai multe poze cu fiecare autobuz ce numar de parc are fiecare autobuz sa vedem mai exact daca sunt 25 sau daca sunt 30 de autobuze

    RăspundețiȘtergere