duminică, 8 ianuarie 2017

LPT: un alt SB, o nouă prezentare

Una dintre maşinile care ne demonstrează spiritul sau tehnic ireproşabil şi oferă totodată condiţii exceptionale de transport călătorilor săi este SB-ul LPT.

A trecut aproape un an de la debutul primelor autobuze DAF SB 200 în regimul de transport local; invitatul şedinţei foto de astăzi s-a numărat printre ele. Prima impresie a fost tipică pentru mijloacele de transport motorizate, aduse din vestul răcoros al Europei: „stare de sănătate” demna de invidiat, salon confortabil pentru trei anotimpuri dar insuportabil pentru cel de-al patrulea: vara românească. Şi astfel, cu câteva luni înainte de sezonul canicular, LPT şi colegii săi au primit îmbunătăţiri: geamuri rabatabile, alese pentru o ventilare cât mai eficientă a salonului.

Pe timp de iarnă, SB-urile fac minuni: motoarele ambiţioase, izolaţiile saloanelor şi sistemele de încălzire sfidează ninsoarea precum şi temperaturile scăzute. LPT continuă să fie prezent aproape zilnic la traseele gestionate de societatea noastră de transport public local şi, cu susţinerea titularilor săi, să dovedească ceea ce înseamnă un serviciu eficient, sigur şi corect.

Exteriorul: 









Salonul:


















        Cabina:











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu