sâmbătă, 24 septembrie 2011

Cabine noi pentru personalul Transurb

Vechile puncte de distribuţie a biletelor şi abonamentelor precum şi cele unde şoferii îşi semnau foile de trasee au fost şi sunt înlocuite cu gherete simple şi totodată estetice. Încet dar sigur, „fieroangele” de pe vremea R.A.T.U. şi chiar... I.J.T.L. au început să dispară din peisaj.
În cursul săptămânii trecute, au apărut noi puncte de vânzare a biletelor în staţiile Transurb: două exemple ar fi ghereta din staţia de la Romtelecom precum şi cea de la Spitalul Judeţean. Desigur, mai sunt şi altele, amplasate în slujba călătorilor. Desigur, pe lângă faptul că persoanele care apelează la mijloacele de transport ale regiei noastre locale nu mai trebuie să bată o sută sau mai bine de metri pentru a găsi un chioşc de unde să-şi procure biletul, se încearcă uşurarea sarcinii şoferului de autobuz de a pierde timp – mai ales în staţiile în care nu existau gherete – cu încasarea banilor şi predarea biletului aferent.
În fotografiile de mai jos sunt două dintre punctele de vânzare recent amplasate:
-în staţia de la Romtelecom (probabil se va desfiinţa IT10);
-în staţia de la Judeţean (unde actualul punct de vânzare este amplasat într-un... gang nefericit; dacă nu sunteţi din zonă, trebuie să vă orientaţi după... panoul informativ).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu