marți, 1 noiembrie 2011

Astra-Ikarus 415 T: după 11 ani

Am cumpărat doar trei... Păcat că la vremea respectivă (anul 2000) nu am optat pentru mai multe. Zece, poate chiar cincisprezece. Bucureştiul a simţit că acea colaborare dintre uzinele Astra şi „celebra IKARUS” a fost perfectă: a comandat două sute de bucăţi, noi, însă, poate am fost mai prudenţi... sau poate am dorit să investim într-o altă formă de transport, prost interpretată din cauza concurenţei private. În fine, să nu dezgropăm trecutul şi să ne pierdem printre şiraguri de explicaţii!
Au trecut unsprezece ani de când cele trei Astra-Ikarus 415 T au intrat în serviciul local al urbei noastre. Şi, timp de unsprezece ani, n-au făcut prea multe nazuri. Unele au avut şoferi experimentaţi, altele... s-au bucurat de norocul asamblării temeinice precum şi de echipele de muncitori de la Autobaza 1 care au intervenit mereu, la timp. E drept că toate au avut scurte perioade în care au lipsit de la trasee; n-au fost însă gravităţi.
După 11 ani, izolaţia şi saloanele acestor trei mijloace de transport sunt aproape ca la debut; izolaţia, cu vată de sticlă şi burete este ireproşabilă iar saloanele, exceptând răutăţile celor inculţi (sau dobitoci din născare) s-au păstrat în condiţii excelente.
Iată câteva dovezi:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu