vineri, 28 iunie 2013

Den-ul LTC ne oferă următoarea şedinţă foto

O prezenţă aproape zilnică în circuitul de transport local o marchează Den-ul pe care olandezii încă şi-l mai amintesc sub identitatea ex-den Haag 149 şi pe care noi l-am botezat LTC (conform legislaţiei rutiere în vigoare). El reprezintă unul dintre eroii care ne servesc urbea într-un mod ireproşabil atât datorită personalului care activează în cadrul Autobazei 1 cât şi datorită titularilor săi, profesionişti atât în relaţia cu mijlocul de transport cât şi cu călătorii.

LTC este una dintre maşinile care contribuie în mod pozitiv asupra imaginii pe care doreşte s-o ofere regia noastră de transport local: mereu sigură din punct de vedere tehnic, curată şi confortabilă, cu conducători prietenoşi şi totodată responsabili.
Şedinţa foto s-a desfăşurat în terminalul de lângă METRO. Mă aşteptam să descopăr o maşină pregătită din toate punctele de vedere. Şi aşa a şi fost.
-exteriorul – curat şi lipsit de cicatrici. Sistemele de iluminare specifice sunt active integral:








-salonul – pregătit oricând pentru o călătorie sigură şi totodată confortabilă. Fotografiile retro din domeniul auto au un farmec aparte:











-cabina – şi-a păstrat aspectul clasic: simplu dar întreţinut corespunzător:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu