sâmbătă, 8 martie 2014

La depoul de tramvaie: SE STABILEȘTE, SE EXECUTĂ!

În urma unei vizite realizate spre sfârșitul anului trecut pe care am avut onoarea s-o efectuez în cadrul depoului de tramvaie de pe Magistrala C.S.G., aveam să aflu de la domnul inginer Culiță Paraschiv despre câteva din obiectivele stabilite în viitorul apropiat: era vorba de activarea ZGT-ului 1263 (sursă și boghiuri noi), de cosmetizarea lui 1535, tramvaiul aflat într-o condiție tehnică excepțională dar cu-n aspect… ciufulit și debutul la locale al celui din urmă “transportor electric” achiziționat în vara lui 2012: ZGT-ul 1529.
“Blondul” 1263 a fost reactivat în cel mai scurt timp cu putință – luna decembrie l-a prins în câmpul muncii, sănătos și eficient. 1535 a fost și el cosmetizat în cea de-a doua jumătate a lunii februarie. La fostul RET 818/ actualul 1529 se lucrează de ceva luni; el reprezintă una dintre principalele provocări pentru profesioniștii celor două depouri locale. Îl așteptăm să ne bucurăm de serviciile sale.
Mai jos, câteva fotografii pe care le-am realizat în cursul acestei după-amieze ZGT-ului 1535, în terminalul de la Cinema Dacia. Ce părere aveți de noul său aspect?


 


Un comentariu:

  1. Foarte elegant aspectul. Multe regii din tara ar trebui sa ia aminte de profesionalismul celor de la Depou.

    RăspundețiȘtergere