luni, 4 august 2014

Astăzi ni se dezvăluie Den-ul LAG

Iată că, la ședința foto, i-a venit rândul și fostului den Haag 188, actualul LAG din circuitul de transport gălățean. Așa cum ne-am obișinuit, Den Oudsten-urile B96 continuă să se comporte excepțional la trasee iar invitatul nostru este unul dintre cei care susțin din plin acestă concluzie!
De la debut și până-n prezent, LAG nu a necesitat intervenții semnificative din partea personalului de întreținere și mentenanță al Autobazei 1; el și-a făcut mereu treaba, aproape zilnic, condus cu grijă și responsabilitate de către titularii săi.
Astăzi strălucește ca-n prima zi în care a debutat pe străzile urbei noastre. Curat, îngrijit, eficient și totodată sigur din punct de vedere tehnic.
Zona frontală încă mai păstrează cicatricea unui accident petrecut iarna trecută… Când te trezești dintr-odată, cu-n ageamiu pe contrasens... nu-ți rămâne decât să frânezi și să speri că vei reduce daunele. În rest, exteriorul arată ca nou.






 
Același lucru putem afirma și despre salon, acolo unde elementele originale s-au păstrat în condiții excepționale.











 
Cabina e simplă, discretă. Un odorizant, o cutie pentru bănuții încasați din vânzarea de bilete, o husă nouă pe scaunul șoferului… și-n rest, totul e standard.
 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu