marți, 28 iunie 2016

... transportul de vară

Monitorul de Galaţi” (http://www.monitoruldegalati.ro/transurb-trece-la-diagrama-de-vara-citeste-aici-programul-dupa-care-se-va-circula-incepand-cu-01-iulie.html ) a postat deja graficele de vară specifice traseelor deservite de societatea de transport în comun, S.C. Transurb S.A. Informaţiile prezentate sunt greşite: GRAFICELE NU SUNT VALABILE ŞI PRIN URMARE NU SE VOR IMPLEMENTA CU DATA DE 1 IULIE!

Pentru un program de transport corespunzător sezonului estival – mai exact pentru perioada în care elevii şi studenţii se bucură de vacanţă şi o parte dintre gălăţeni, de concediu – se vor face analize care să fie cât mai benefice călătorilor noştri. Probabil vă veţi întreba: „de ce acum ne-am găsit să facem aceste analize?!”. Am să vă răspund: „Fiindcă acum am scăpat de „sindromul” maxi-taxi şi intenţionăm, cu toată seriozitatea să oferim o frecvenţă cât mai eficientă şi totodată justă pentru mijloacele de transport pe care le trimitem în slujba dumneavoastră.” Este... prima vară fără maxi-taxi. Iar asta înseamnă un program nou pentru Transurb, un program pe care trebuie să-l formăm „pe teren”, ţinând cont de fluxul de călători care vor apela la serviciile de transport local pentru perioada anterior menţionată.

Logica prevede demararea acestor analize pornind de la situaţia prezentă. Adică de la graficele curente. Asta înseamnă că ACTUALUL PROGRAM DE CIRCULAŢIE AL MIJLOACELOR DE TRANSPORT GESTIONATE DE S.C. TRANSURB S.A. VA FI VALABIL ŞI DUPĂ DATA DE 1 IULIE!

Graficele publicate recent de presa locală au fost realizate în perioada în care transportul în comun era gestionat atât de operatorul de stat, subvenţionat de Primărie – acum titular – cât şi de firmele de transport private.

S.C. TRANSURB S.A. cere scuze călătorilor săi pentru aceste informaţii eronate. Printre bârfe, ură, insulte şi răutăţi... printre nemulţumiri fondate sau doar printre vise bizare... Printre un simplu „mulţumesc” sau printre reclamaţii venite din partea celor care consideră că... nu mişcăm urbea aşa cum îşi doresc, prin ochii unui muncitor care merge spre casă cu o cursă convenţie sau prin ochii unor tineri care doresc un transport local mai bun spre unitatea de învăţământ pe care o urmează... NE CONFORMĂM ŞI FACEM TOT POSIBILUL PENTRU A FI MAI BINE.

2 comentarii:

  1. totusi pe site-ul oficial al Transurb apare noul grafic de circulatie pentru autobuze si tramvaie - diagrama de vara. Pana la urma se aplica sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi am primit confirmarea oficiala. Se aplica si accepta imbunatatiri

    RăspundețiȘtergere