joi, 21 decembrie 2017

Cele 14 raze de turcoaz ale lui decembrie

După perioada de rodaj şi pregătirea corespunzătoare a conducătorilor auto, a venit şi ziua în care troleibuzele Skoda 26 Tr au debutat în serviciul de transport public local.

Astăzi, de la ora 12, traseele 102 (Micro 19 – Parc C.F.R.) şi 104 (Ţiglina III – Parc C.F.R.) au fost deservite de 10 troleibuze Skoda. Oficialităţile locale, alături de primarul Muncipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, s-au deplasat – alături de călători – cu primul troleibuz (1684) care a rulat pe itinerariul Micro 19 – Parc C.F.R.

Administraţia locală, cu susţinerea şi implicarea profesioniştilor de la Autobaza 1, şi-a respectat promisiunea: „cele 14 turcoaze” au ieşit în slujba călătorilor înainte de Sărbătorile de Crăciun. Alături de toţi cei care s-au implicat şi au pus suflet în acest nou episod din povestea transportului public urban, doresc noilor achiziţii precum şi titularilor lor, spor în activitate şi drumuri sigure!









Un comentariu:

  1. Am circulat cu o unitate care deservea traseul 104 in ziua de 21. Usa de la sofer , cea din fata, se deschidea pe jumatate (what?). Afisajul electronic din salon care anunta statia urmatoare, nu functiona. Era blocat pe o statie. O treaba facuta pe jumatate, as spune tipic romaneste. Pacat de bijuteriile astea.

    Vrea sa profit de ocazie si sa fac o sugestie: mijloacele de transport sa numai opreasca intr-o statie amenajata DECAT daca cei din interior actioneaza butonul STOP sau daca cei prezenti in statie semnalizeaza acest lucru (fac cu mana). Se poate face o campanie de informare (pe site-ul Transub), in presa locala pana se se treaca la acest sistem. Ca avantaje se obtin timpul si combustibilul. Nu de multe ori am asistat când autobuzul oprea intr-o statie in care nu era niciun calator si nici nu cobora nimeni.

    RăspundețiȘtergere