marți, 3 aprilie 2012

Trasee efemere

Sunt unele trasee care se bucură de longevitate, altele... au parte de-un trai efemer, de câteva luni, după care dispar ani de-a rândul. În cea de-a doua categorie – raportându-ne la ultimii ani de activitate – se încadrează traseele 16 şi 23.
16 a mai avut o formă înainte de activarea din 2010, şi anume: cartier Ţiglina III – Centru, cu trecere prin Complexul Francezi. 23 a mers din Bariera Traian la Gârboavele în perioada comunismului după care, în prima jumătate a anilor 90 a primit o formă circulară, dacă-mi mai amintesc corect, era vorba de o legătură între Piaţa Centrală şi Siderurgiştilor, cu tur pe Brăilei şi Constructorilor şi retur pe Tecuci. În urmă cu aproximativ 3 ani, 23 a fost activat pentru a asigura legătura între Real/Selgros şi Micro 39 (Comat). Din păcate, n-a fost rentabil şi s-a stins după câteva luni.
În urma ultimelor activări, au rămas şi ceva amintiri... încă proaspete. Iată, mai jos, panoul indicator al traseului 23 de la terminalul din dreptul hypermarket-ului REAL:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu