joi, 18 aprilie 2013

LTH - invitat astăzi la şedinţa foto

Următorul mijloc de transport pe care vi-l prezint face parte din rândul autobuzelor Den Oudsten. Olandezii l-au botezat 116, noi l-am numit LTH.
Astăzi, LTH m-a condus la serviciu; el a deservit traseul 12 şi a oferit, ca de obicei, o deplasare sigură şi liniştită. Titularii săi au dat şi dau mereu dovadă de mult profesionalism şi înţelegere atât în relaţia cu călătorii cât şi-n ceea ce priveşte colaborarea conducător-autovehicul.
Curat şi prezentabil: acestea au fost primele trăsături pe care le-a surprins obiectivul aparatului meu. Pe urmă, aspecte stabilite de producători şi păstrate până astăzi de oameni inimoşi, cu respect faţă de ceea ce înseamnă transportul local: izolaţie excepţională, mochetă rezistentă, sisteme de aerisire şi încălzire pe timp de iarnă funcţionale, curele de susţinere şi ciocănele pentru spargerea geamurilor în caz de urgenţă aflate în poziţiile originale, banci îmburetate, sistem de iluminare interior activ integral, sistem de iluminare şi avertizare aferent uşilor de acces – de asemenea – active integral...
Într-un cuvânt, încă o bijuterie care intenţionează să ne servească într-un mod elegant pentru mult timp de acum înainte!
Haideţi s-o vedem:
-exteriorul:









-salonul:












-cabina:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu