miercuri, 14 august 2013

MAZ-ul 622 - următorul invitat la şedinţa foto


622 sau GL-75-PMG este unul dintre autobuzele MAZ 203 care aparţine celui de-al doilea lot achiziţionat de regia noastră de transport local în anul 2008. Încă de la începutul carierei sale, eroul acestei prezentări s-a dovedit a fi un mijloc de transport asamblat corespunzător şi totodată utilizat cu grijă şi profesionalism de către titulari.
După aproape cinci ani de la debutul la locale, GL-75-PMG continuă să se menţină într-o formă excepţională, atât din punct de vedere tehnic cât şi-n ceea ce priveşte confortul şi siguranţa oferită călătorilor. Meritul este atât al titularilor cât şi al mecanicilor de la Autobaza 1.
Am efectuat câteva deplasări cu acest autobuz iar rezultatul a fost, de fiecare dată, unul pozitiv: funcţionalitate liniară, sigură, politeţe şi corectitudine în ceea ce priveşte relaţia conducătorilor cu pasagerii. Adăugăm aici şi ţinuta prezentabilă a conducătorilor - cămaşă, sacou şi cravată, ţinută desprinsă parcă din civilizaţia vestică...
Şedinţa foto s-a desfăşurat în terminalul de la Metro, într-o după-amiază senină, perfectă pentru a pune în prim-plan strălucirea eroului nostru:
-exteriorul:







-salonul:













-cabina:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu