vineri, 23 august 2013

Zorii unei reveniri: ZGT-urile fac ture de încălzire!


Ieri dimineaţă a avut loc recepţia în ceea ce priveşte desfăşurarea lucrărilor pe tronsonul Asachi – Oţelarilor: reprezentanţi de la Primărie, Tancrad, Transurb, (...) s-au întâlnit în staţia de la Stadionul Oţelul pentru a analiza ceea ce s-a făcut şi ceea ce a mai rămas de realizat. Dânşii s-au deplasat cu unul dintre tramvaiele ZGT 6 (1252 – conform informaţiilor oferite) spre terminalul din Micro 19.
Iată grupul înainte de plecare...


Analizele au fost pozitive; în urma lor s-a putut stabili ziua în care tramvaiele vor reveni pe traseele 5, 7 şi 39. Aceasta este 26 august.
Aşadar, ne aflăm pe ultima sută de metri... Astăzi dimineaţă, ZGT-ul 1264 se afla în probe (fotografii realizate pe strada Gheorghe Asachi):



Spre seară, 1528 – escortat de maşina de la „Fir-Contact” – a testat şi el noua infrastructură. Iată-l pe strada Asachi:

... la semaforul de la intersecţia străzilor Asachi cu Prelungirea Brăilei:

... înainte de intersecţia străzilor Frunzei cu Brăilei:

... în Micro 20, în staţia de la Dacia:


Au rămas mai puţin de trei zile până când porţiunea din linia 39 deservită în prezent de motorizate va fi redată tramvaielor. Până atunci...


Maşina de la „Fir-Contact” (da, GL-37-TRE) a avut sarcina de a întinde corespunzător firul în zona cinema Dacia...\


... iar testul final a fost efectuat de ZGT-ul 1256 care a aşteptat răbdător, finalizarea lucrărilor. Iată-l în Micro 19:



... precum şi în drum spre depou, la intersecţia străzilor Frunzei cu Prelungirea Brăilei:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu