luni, 9 septembrie 2013

Şedinţă foto oferită de Den-ul LSL


LSL (sau fostul den Haag 138) este singurul Den deţinut de regia noastră de transport local care efectuează atât trasee locale cât şi curse interjudeţene. Indiferent de destinaţie, el se prezintă mereu într-o condiţie tehnică excepţională iar curăţenia interioară şi exterioară precum şi confortul oferit călătorilor sunt aspecte esenţiale de care titularii ţin mereu cont.
O călătorie cu acest mijloc de transport este o plăcere. Indiferent dacă ne aflăm în cadrul urbei noastre sau pe alte meleaguri. Conducătorii auto, purtând mereu o ţinută elegantă, oficială (costum, cămaşă şi cravată) îşi dovedesc profesionalismul conducându-ne în siguranţă spre destinaţia dorită. Desigur, răbdarea şi politeţea cu care dumnealor se adresează călătorilor precum şi modul în care îşi cunosc, respectă şi conduc maşina de serviciu sunt alte aspecte care le aduc cinste!
Câteva ornamente discrete şi o pregătire la ca la carte, susţinută de oameni ce-şi respectă meseria fac ca LSL să fie una dintre acele bijuterii de care să-ţi aminteşti cu plăcere.
Şedinţa foto s-a desfăşurat în Autobaza 1, cu puţin timp înainte de ieşirea la o cursă convenţie spre C.S.G. LSL era strălucitor ca de obicei...
-exteriorul:





-salonul:











-cabina:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu